Paksi Sportegyesület hírei2006. október 04.
Paksi Sportegyesület
Építkezés a Fehérvári úti pályánAki már régen járt a Fehérvári úti sportpálya környékén, az meglepődve tapasztalhatja, hogy a pálya képe erős változásokat mutat. Paks Város Önkormányzata döntésének köszönhetően új épületekkel gazdagodik a város és természetesen az egyesület is.

A régi klubházat és a mellette álló kiszolgáló helységeket már lebontották és zajlanak a korszerű igényeket is kiszolgáló fogadóépület munkálatai. A kivitelező Neutron Kft. a munkaterületet körbekerítette és már az új épület falait húzzák.

A jelenlegi konténer büfé mellett kerül kialakításra a kétszintes öltöző és irodaépület, melyben a klubhelyiség és a konditerem is helyet kap. Első osztályú tervek az első osztályú labdarúgó csapat mellé. Szükséges is, hiszen manapság gyerekek sokasága rúgja a bőrt a Fehérvári úti pályán.

Ezekkel a kiszolgáló létesítményekkel a sportegyesület a legmodernebb feltételeket fogja biztosítani a felnőtt és utánpótlás korú labdarúgók számára, de a paksi lakosok is új szabadidősport lehetőséghez jutnak. 2007. nyarától már NBI-es körülmények várják a sportolókat és a szurkolókat egyaránt.

  VISSZA A PSE HÍREKHEZ