Paksi Sportegyesület hírei2007. március 19.
Paksi Sportegyesület
Gyászjelentés

Lazók Albert 1943 – 2007

Súlyos veszteség érte városunk sportéletét. 2007. március 17-én tragikus hirtelenséggel, életének 63. évében elhunyt Lazók Albert, a Paksi SE elnökségének tagja.

Béla bácsi, mert így hívta mindenki, Oroszlányban született, és mint Pakson oly sokakat, őt is az atomerőmű vonzotta városunkba. Munkája mellett, már a kezdetektől, a sportélet felvirágoztatásának szentelte szabadidejét, és anyagilag is sokat támogatta a sportot. Mivel szülővárosában ő maga is bokszolt, így nem véletlen, hogy Pakson is az ökölvívással foglalkozott elsőként. A nyolcvanas évek elejétől a PSE ökölvívó szakosztályának volt a vezetője. A bokszolók aranycsapata is az ő nevéhez kapcsolódik.

Azonban már ekkor foglalkozott a labdarúgással is. Kispályás tornákat szervezett különböző korú utánpótlás csapatok részére. Innen egyenes út vezetett a PSE labdarúgó szakosztályának élére. Abban, hogy városunknak NB I-s csapata van neki is vitathatatlan szerepe volt.
Több évtizedes munkája folyamán rengeteg kapcsolatot épített ki, mindenki tisztelte és szerette. Ő volt az, aki soha senkinek nem mondott nemet. Bárki fordulhatott hozzá a problémájával, ő mindenkinek segített.

Személyében olyan valaki távozott közülünk, akinek mindene volt a sport. Nagyon fog nekünk hiányozni. Temetése 2007. március 22-én, csütörtökön 15:00 órakor volt a Kálvária temetőben.

Béla bácsi nyugodj békében!
  VISSZA A PSE HÍREKHEZ