Paksi Sportegyesület hírei2009. március 17.
Közgyűlés - négyévente esedékes tisztújítás


A Paksi Sportegyesület március 16-án tartotta évi rendes közgyűlését, melyen a szakosztályok képviseletében 74 fő küldött vett részt. Az Elnökség 2008. évi beszámolóját dr. Blazsek Balázs elnök tartotta, melyben kiemelte Egyesületünk kimagasló eredményeket elért sportolóit, gratulálva az eddig elért sikereikhez.

A Számvizsgáló Bizottság évértékelését Hirth Józsefné, a Bizottság elnöke ismertette.

Harmadik napirendi pontként Balog Judit ügyvezető igazgató a 2009. évi költségvetésről és a 2008. évi gazdálkodásról szóló beszámolót tartotta meg.

Az idei évi közgyűlésen a négyévente esedékes tisztújítás is napirendre került. Újabb négy évre dr. Blazsek Balázst választotta a tagság elnöknek, Etessy Gábort elnökhelyettesnek, az elnökség tagjainak pedig Faller Dezsőt, Hermesz Lajosnét, Lakatos Lászlót és Süli Jánost. Az elnökség hetedik tagjaként, a két éve elhunyt Lazók Albert helyére, Mittler István, a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs főosztályvezetője kapott bizalmat a tagságtól. A Számvizsgáló Bizottság elnöke a következő ciklusban is Hirth Józsefné, tagjai pedig Endrődi József (a Tájfutó Szakosztályból) és Pásztor Csaba (a Karate Szakosztályból).

A megválasztott tisztségviselők mandátuma 2013-ig szól.


  VISSZA A PSE HÍREKHEZ