Paksi Sportegyesület hírei2010. március 29.
Év edzője, sportolója díj átadása


Paksi Sportegyesület az évi rendes küldöttközgyűlés keretében került sor "Az év edzője" és "Az év sportolója" kitüntető címek átadására március 29-én, hétfőn, a Polgármesteri Hivatal nagytermében.
A kitüntetéseket az Egyesület elnöksége alapította 2009-ben, hogy méltóképpen elismerje a PSE-ben tevékenykedő edzők szakmai munkáját és versenyzők sportbeli érdemeit. A beérkezett javaslatok alapján "Az év edzője" díjat Záborszki Zoltán, a karate szakosztály edzője vehette át, míg "Az év sportolója" címmel Klopcsik Diána teniszezőt jutalmazta az elnökség.

„Az év edzője” - Záborszki Zoltán

„Eddzél teljes szíveddel, teljes lelkeddel, és soha ne próbáld megmagyarázni a hibáidat, az igazi gyakorlás nem szavakkal történik, hanem az egész testtel.” – vallja az év edzője, aki ennek a mottónak a szellemében neveli a gyerekeket, felnőtteket egyaránt 1984. óta.
Azóta hosszú idő telt el, ám a lelkesedése csöppet sem lankadt és évről évre egyre magasabb szintre emeli mind saját, mind tanítványai tudását. Sportolói országos és nemzetközi szinten is elismerést vívtak ki sportszakmai körökben, évek óta több kiemelkedő tehetséget adott a válogatott keretnek. 2009-ben szerezte meg a 6. dan övfokozatot, melyet az Egerben megrendezett világbajnokság keretében vett át a Nemzetközi Karate Szövetség elnökétől. Időközben a nemzetközi bírói vizsgát is letette, melynek eredményeképp egyesületünk már nem csak versenyzőket, hanem nemzetközi bírót is delegál a hazai és világversenyekre.

Kitartását, nevelő és oktató munkáját a Paksi Sportegyesület Elnöksége „Az év edzője” elismeréssel jutalmazza.

Munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk!


„Az év sportolója” Klopcsik Diána

Egyesületünkben, sportágában az ifjúsági játékosok legtöbb és legjobb eredményeket elért versenyzője. Tehetsége hatalmas szorgalommal párosul – mondja róla edzője. A 2009-es évben immár hatodszor nyerte el Tolna megye legjobb teniszezője címet. A korosztályos vidékbajnokságon sem egyéniben, sem párosban nem talált legyőzőre. Országos bajnokságon már nem csak saját korcsoportjában, hanem az idősebbek között is elismerést vívott ki magának. A 18 éves lányok között párosban a 3. helyet szerezte meg. A diákolimpiát megnyerte, míg a felnőtt vidékbajnokságon és a budapesti Fortuna Kupán is a dobogó 3. fokára állhatott. Az utánpótlás nevelésében is aktív szerepet vállal a szakosztályon belül sportfőiskolai és edzői tanulmányai mellett.

Kitartását, szorgalmát, sportsikereit a Paksi Sportegyesület Elnöksége „Az év sportolója” elismeréssel jutalmazza.


Munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Paksi Sportegyesület küldöttközgyűlése - Az év edzője, sportolója - közvetlen link
A videó ideje 2'06, képaránya 16:9, és felbontása - 1280x720 (HD).

  VISSZA A PSE HÍREKHEZ