Paksi Sportegyesület hírei2012. április 20.
A Paksi Sportegyesület április 12-én megtartotta évi rendes küldöttközgyűlését


A Paksi Sportegyesület április 12-én a Városháza nagytermében megtartotta évi rendes küldöttközgyűlését, melyen a 91 küldöttből 77-en vettek részt.

A küldöttközgyűlés napirendjén szerepelt az Elnökség előző évi munkájáról szóló beszámoló, a Számvizsgáló Bizottság beszámolója a 2011-es évről, a 2011. évi gazdálkodásról szóló beszámoló, valamint a 2012. évi költségvetés terv.

A Küldöttközgyűlés módosította az Egyesület Alapszabályát is, mely módosítás után az Elnökség létszáma hétről kilenc főre emelkedik. Két új elnökségi tag megbízásáról is döntött a közgyűlés. Ezentúl Bognár Péter - az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. menedzsmentjének tagja, a Labdarúgó Szakosztály elnöke - valamint Bordács József - önkormányzati képviselő - is az Elnökségben tevékenykedik az Egyesület minél sikeresebb működéséért.

Az Egyesület Elnöksége által 2009-ben alapított díjak ünnepélyes átadására is sor került. Az "Év edzője" kitüntető díjat Barta Attila, a Tenisz Szakosztály edzője, az "Év sportolója" plakettet pedig Basa Ágoston, a Karate Szakosztály versenyzője vehette át dr. Blazsek Balázs elnöktől.

 

  VISSZA A PSE HÍREKHEZ