Paksi Sportegyesület hírei2013. október 14.
Tenisz
Súgó Kupa - Szekszárd


Hétvégén rendezték meg 2 korosztály számára Szekszárdon a Súgó Kupát, melyen KLOPCSIK DIA 4 tanítványa is elindult!

A F16-os (1.kategória) korosztályban szép számmal indultak el az ország több pontjáról érkezve az ügyesebbnél ügyesebb fiúk. A paksiak közül SIMON BENCE(1999) a F14-es ranglista 6.helyezettjével, KOVÁCS ÁRON(1998) egy ukrán fiúval, CSÁNYI MÁRK(1998) a ranglista 23. helyezettjével kerül össze az 1. fordulóban. Mind a hárman szépen küzdöttek, de sajnos az ellenfelek jobbnak bizonyultak.

KENYERES ÁDÁM(1997) a F14-es ranglista 4. helyezettjét kapta 1. körben és szoros csatában, de végül egy nagyon jó mérkőzésen maradt alul döntő szettben (6/1 6/7 2/6).

Párosban KENYERES ÁDÁM/KOVÁCS ÁRON az első fordulóban a paksi CSÁNYI MÁRK és a budapesti Dienes Krisztián legyőzése után a négybe kerülésért játszhatott és végül nagy csatában, döntő szettben bizonyult jobbnak az ellenfél. Ezzel a srácok 60 pontot zsebelhettek be!

A paksi fiúk nem adták fel! Ki egy, ki két korosztályt feljebb lépve a F18-ban is megmérettették magukat. SIMON BENCE az 5., CSÁNYI MÁRK és KOVÁCS ÁRON a 3. helyen végzett.

A döntőben a budaörsi, jó és gyors játékerőt képviselő Kótány Imre - aki két évvel idősebb volt és a korosztályában a ranglistán a 24. helyet foglalja el - várt a paksi KENYERES ÁDÁMRA.

ÁDÁM nagy csatában, hatalmasat küzdve végül 7/5 7/6-ra behúzta a döntőt! Az 1. hely mellé 40 pontot és 1 bónusz pontot kapva.

Kép - Súgó Kupa:
  VISSZA A TENISZ HÍREKHEZ