Paksi Sportegyesület hírei2017. szeptember 18.
Szabadidősport
Családi Mozgásfesztivál - Budapest, Kopaszi-gát


Egyesületünk Szabadidősport Szakosztálya szervezésében közel 100 fő vett részt a Kopaszi Gáton XIX. alkalommal megrendezett Coca-Cola Testébresztő Családi Mozgásfesztiválon.

A barátságtalan ám sportoláshoz alkalmas időjárás sem szegte kedvünket. Bizonyítja ezt, hogy a rendezvényen jelen lévő hetvennél is több mozgásformát szinte mindenki kipróbálta. A résztvevők korcsoportokként gyűjtötték a pecsétet, cél a minél több pecsét megszerzése volt. Amazon foci, lövészet, íjászat, snookball, floorball, síelés, nordic walking, tájfutás, vívás, streetfitnesz, anyukáknak maminbaba és kangatraining. Az aerobic Béres Alexandrával, Katus Attilával vagy éppen Szentgyörgyi Rómeóval zajlott a nagyszínpadon.

Mottónkká vált, hogy itt kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálhatta a neki való mozgásformát. Az előző években a megyék versenyén eddig a második helyezést sikerült elérnünk. Most keményen küzdöttünk, de megérte, elhoztuk az első helyezetteknek járó kupát. Regisztráció során már kiderült, hogy Tolna Megyéből egyedüli jelentkezők voltunk. Emellett szinte minden korcsoportban díjat hoztak el a résztvevők. Jövőre találkozunk ismét!

Rostané Katona Katalin
szabadidősport szervező

Mozgásfesztivál

Mozgásfesztivál

Mozgásfesztivál

Mozgásfesztivál

Mozgásfesztivál

Mozgásfesztivál

Mozgásfesztivál  VISSZA