Tenisz szakosztály hírei2018. március 19.
Tenisz
Sikeres pontszerzés – Győr


Győrben került megrendezésre a Felnőtt Vidék Bajnokság 1. kategóriás teniszverseny március 17-19. között. A PSE Tenisz Szakosztálya részéről Kenyeres Ádám, a férfi csapatunk 1-es pályás játékosa vett részt. Ahogy lentebb látható, az egyéni mezőny igen népes volt és így 32-es táblával indult a férfiak versenye.

Ádám (272.) első körben a magyar ranglista 419. helyezettjét győzte le kettő szettben (6/4, 6/0), majd a második körben a verseny 3. kiemeltjével csatázott, aki a magyar ranglista 35. helyezettje és a verseny győztese. Ádám kettő szettben (6/4, 6/2) alulmaradt, de a 16-ba kerüléséért igen sok (25) pontot szerzett.

Pontszerzés

Ádám másnap a párosok küzdelmével folytatta, ahol a PSE férfi csapatának 2-es számú játékosával, Balázs Bence Ferenccel indult. Balázs Bence Ferenc a csapatunk vendég játékosa, aki a ZTE színeiben indult. A fiúk természetesen jól ismerik egymást. Első körben 6/1, 7/6-ra hozták a mérkőzést, de a második körben 7/6, 6/2-re alul maradtak a páros verseny későbbi győztetésétől. Értékes 60 páros ponttal gazdagodtak és egy páros 3. hellyel.


Pontszerzés

Szép volt fiúk!


VISSZA A TENISZ HÍREKHEZ