Tájfutó szakosztály hírei2006. április 10.
Tájfutás
Gerjen Kupa


A Tolna Megyei Tájfutó Szövetség Gerjenben rendezte új térképen a Gerjen Kupát és a 2006. évi Megyei Diákolimpiai döntőt. Közel 100 versenyző állt rajthoz. A verőfényes napsütésben délelőtt az egyéni, délután a váltóversenyre került sor. A PSE versenyzői a diákolimpiai versenyen a Vak Bottyán Gimnázium színeiben indultak. Tolnáról, Palánkról és Szekszárdról összesen hat középiskola képviseltette magát. A PSE versenyzői ismét kitettek magukért, közel tucatnyi éremmel tértek haza.

F18-ban Nagy Márton Géza I.; Dominik Lázár II.
F16-ban Miholics Gábor II.
F12-ben Rácz Péter II.
N16-ban Sági Olívia II.; Feil Adrienn III.

Fiú váltóban a Nagy Márton Géza – Dominik Lázár – Miholics Gábor trió hozhatta el a legjobbaknak járó medált. Harmadik helyre futott be a Séllei Márton – Barkóczi Csaba – Haaz János alkotta csapat.

Női váltóban a Sági Olívia – Lajkó Nikolett – Feil Adrienn összeállítású váltó aranyérmet szerzett. Az általános iskolások váltójában bronzérmet szerzett Rácz Péter – Bors Márton – Adorján Tamás team.

A győzteseknek és a helyezetteknek Gerjen polgármestere adta át a díjakat. A verseny főszervezője Fenyvesi Ferencz, egykori PSE-s tájfutó volt.

Fényképek
  VISSZA