Tenisz szakosztály hírei2019. június 02.
Tenisz
Országos Diákolimpia - Balatonboglár


A Paksi SE versenyzői Országos Diákolimpián vettek részt Balatonbogláron június első hétvégéjén. Paksról hatan képviselték az iskolájukat és egyben egyesületüket.

Először Kertész Milán és Simiakis Axel (Vak Bottyán Gimnázium) lettek az 5. korcsoportban a vigaszágon 1.helyezettek, ami összesítve az 5. helyet jelenti nekik. A főtábla első körében vereséget szenvedtek, így a vigaszágon folytatták tovább, ahol két győzelmet zsebeltek be.

Sajnos a nagylányoknál az 5. korcsoportban két sérültünk is lett, így csak egy csapattal tudtunk elindulni. Wolf Renáta és Szelp Anikó (Vak Bottyán Gimnázium) is kikapott a főtábla első körében, így ők is a vigaszágon folytatták, ahol két szoros mérkőzésen maradtak alul, ami a vigasz 3. helyre volt elég, összesítve pedig a 7. helyre.

Fiataljaink, a 2. korcsoportban a főtáblán két győzelem után a legjobb négy közé jutottak, így az országos 3. helyért küzdhettek, de sajnos szoros csatában az ellenfél jobbnak bizonyult. Bálint Csenge és Komlósi Csenge (Paksi Deák Ferenc Általános Iskola) így összesítve a 4. helyen végzett.

Diákolimpia 

Diákolimpia 
 
Diákolimpia 


VISSZA A TENISZ HÍREKHEZ